Peeling chimic medical antiacnee Dermalosophy-unica solutie ce trateza definitive acneea! Consultatie specializata, curatare, peeling, apa micelara, reteta si kit Dermalosophy pentru acasa! Alege tratamentul Dermalosophy efectuat de medic dermatolog la Clinica SlimArt Lahovari!
Clinica SlimArt
Peelingul chimic se realizeaza cu acid beta hydroxy (BHA) ce se dizolva in ulei si astfel poate sa patrunda in porii obstructionati, pentru a-i curata de sebum si pentru a exfolia in profunzime. In functie de nevoile fiecarei paciente concentratia de acid poate varia intre 0.5% si 2%.
Peelingul chimic se realizeaza si cu acid salicilic (care este un acid BHA), acesta avand si o actiune antiinflamatorie si antibacteriana si poate fi folosit mai frecvent decat ceilalati acizi fara risc de iritatii. Fiecare pachet include atat Consultatie, cat si Plan tratament. Chiar daca pare a fi o problema fara sfarsit, acneea poate fi tratata. Trebuie doar sa stii cu ce si sa gasesti tratamentul potrivit. Doar La SlimArt vei gasi tratamentul potrivit
Clinica SlimArt
Favorizeaza regenerare a pielii, contribuind la reducerea functiei glandelor sebacee, prevenind obturarea porilor. Indeparteaza celulele moarte.
Clinica SlimArt
Indeparteaza definitiv orice tip de acnee inflamatorie, comedogenica si inflamatorie, cu peelingurile chimice Dermalosophy urmand un plan de tratament de aproximativ 60 de zile! Dermalosophy este unica solutie ce trateaza definitiv acneea. Peeling-urile speciale efectuate in clinica si aplicarea zilnica a produselor active incluse in planul de tratament vor duce la indepartarea definitiva si diminuarea cicatricilor sau a aparitiilor acestora.

Pagina creata de SAB Intermedia