SlimArt
Informatii la: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52
INSCRIERE

Tratamente Estetice Medicale pentru Intinerire

Clinica SlimArt va pune la dispozitie 6 tratamente revolutionare

Fractora Anti-Aging

Corectarea ridurilor cu acid hialuronic

Corectarea ridurilor statice se poate efectua prin injectarea fina a unei substante fiziologice numita acid hialuronic (HA). Aceasta substanta nu prezinta nici un risc, se resoarbe natural in piele si acopera pentru o perioada variabila de timp micile santuri din piele pe care le numim...riduri.


Ce este acidul hialuronic (HA)?

Este o substanta produsă în mod natural în organism, care conferă rezistenta, hidratare si flexibilitate în multe parti ale corpului; inclusiv piele, cartilaje (articulatii), ochi, inima si vasele de sange. Acidul hialuronic este considerat a fi "cel mai puternic agent de hidratare" care se gaseste în natură! Aceasta vă ajută să păstrati pielea hidratata, conferindu-i un aspect sănătos si tineresc! De asemenea, s-a demonstrat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor vechi sau noi, fiind utilizat, in special in domeniile dermatologie, ortopedie si oftalmologie.


Ce este acidul hialuronic Perfectha?

Acidul hialuronic Perfectha este obtinut in laboratoarele franceze ObvieLine, utilizand tehnologia patentata E-Brid, care formeaza legaturi covalente in interiorul si intre particulele de acid hialuronic. Aceasta tehnologie permite consolidarea si imbunatatirea tesutului, acidul hialuronic Perfectha fiind deosebit de stabil si absolut compatibil cu tesuturile umane.


Care sunt avantajele tratamentului cu acid hialuronic?

Pe masura ce inaintam in varsta, semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente, productia noastra de acid hialuronic, colagen si tesut elastic scade, asadar pielea noastra isi pierde din calitate. Ridurile, mai intai fine, apoi din ce in ce mai adanci, pot aparea in special la nivelul fetei, in jurul nasului si gurii.


Avantajele principale ale remodelarii faciale cu acid hialuronic Perfectha sunt:

- Corecteaza eficient, in maniera discreta si naturala, aspectul imbatranit si obosit al fetei, prin marirea volumului de tesut;
- Injectiile de umplere nu altereaza mobilitatea muschilor fetei si nu reduc expresiile fetei;
- Injectarile sunt insesizabile iar acidul hialuronic se resoarbe uniform, in timp, tesutul revenind la forma initiala.


In functie de tipul acidului hialuronic Perfectha, se pot realiza urmatoarele:

- corectarea liniilor fine, a ridurilor superficiale, a pliurilor nazo-labiale (liniile zambetului), a labei gastei si biorevitalizarea tenului si mainilor;
- corectii moderate ale fetei: riduri medii, cearcane, frunte, gat, decolteu;
- eliminarea cearcanelor, corectia ridurilor profunde nazo-labiale si a pliurilor faciale;
- reconturarea pometilor, barbiei, maxilarului si nasului;
- augmentarea sau reconturarea buzelor.


Care sunt dezavantajele tratamentului cu acid hialuronic?

Principalul dezavantaj ar fi durata limitata a rezultatelor, intre 4-6 luni. Dupa aceasta perioada, tratamentul trebuie reluat. In mod normal, defectele tratate sunt net atenuate prin injectii dar nu dispar intotdeauna complet. In fapt, anumite localizari sunt foarte dificil de tratat si exista riduri profunde si vechi care nu vor putea fi niciodata sterse complet.


In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele tratamentului se pot vedea imediat. Te poti uita chiar si in oglinda după ce o parte a fetei a fost tratata, in scopul de a compara laturile tratate cu cele netratate ale fetei.


Este sigur acidul hialuronic Perfectha?

Acidul hialuronic Perfecta este aprobat de FDA pentru tratamente de remodelare faciala. In plus, a fost dovedit, prin studii clinice, ca acidul hyaluronic PERFECTHA este sigur si eficient pentru diferite tipuri de piele.


Care sunt efectele secundare ale injectarilor cu acid hialuronic?

Cele mai frecvente efecte secundare sunt umflături, vânătăi, roseata sau sensibilitate la locul injectării, imediat după tratament.


Ce masuri de precautie trebuie sa iau dupa tratamentul cu acid hialuronic?

In primele zile dupa injectare evita miscarile faciale exagerate, expunerea la soare, sauna, masajul agresiv la locul de injectare si consumul de alcool. Incepand cu a doua zi dupa tratament, poti aplica machiajul uzual


Cat timp dureaza efectul tratamentului cu acidul hialuronic?

Majoritatea pacientilor opteaza, pentru un nou tratament, dupa un an, in cazul ridurilor, sau dupa 6 luni, in cazul injectarii la nivelul buzelor.


Vezi cum functioneaza

Regenerare prin terapia Vampir cu plasma proprie

Supranumită şi terapia Vampir, Mycells este o metodă ce foloseşte propriul sânge al pacientului pentru a obţine „plasmă bogată în plachete” (PRP). Această plasmă este injectată în zonele cu probleme accelerând procesul natural de vindecare a pielii. În timpul procedurii se stimulează producţia de colagen nou, revascularizarea şi regenerarea celulară. Tratamentul este 100% sigur şi oferă rezultate durabile fără reacţii adverse.


Cum te ajută terapia Mycells?

Mycells reîntinereşte, revitalizează şi regenerează pielea, hidratează în profunzime atenuând ridurile, cearcanele, cicatricile post-acneice şi hiperpigmentarea.

Conform studiilor acest tratament cu plasmă bogată în plachete poate stopa căderea părului şi stimuleaza creşterea părului. Aceste lucruri se realizează prin îmbunătăţirea vascularizării foliculilor piloşi, stimularea producţiei de celule noi sănătoase, creşterea stadiului anagen şi încetinirea degradării celulare.


Care sunt beneficiile terapiei Vampir MyCells?

In comparatie cu alte metode de combatere a imbatranirii premature, MyCells se bazeaza pe procesele de regenerare ale propriului dumneavoastra corp. De aceea si efectele sale sunt mai puternice decat ale altor terapii de rejuvenare faciala.

Lifting facial cu fire bio-resorbabile
Avantaje:

 • atenuarea ridurilor;
 • ridicarea pometilor;
 • diminuarea excesului de piele de la nivelul gatului;
 • rapid (aproximativ o ora);
 • reducerea nivelului barbiei;
 • diminuare santurilor nazo - labiale;
 • se obtine un aspect natural al fetei.

Mecanism simplu

Procedura are la baza un mecanism simplu: medicul introduce un fir subtire care va crea un efect imediat de lifting si de sustinere a pielii.


Proces natural

In timp firele se vor resorbi si fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii, de stimulare a productiei de colagen.


Metabolizare completa

Firele au un timp scurt de degradare. Dupa 7 zile isi pierd cu 50% rezistenta mecanica, si intr-un interval de 35-40 de zile are loc metabolizarea completa.


Avantaje ale liftingului facial cu fire bio-resorbabile:

 1. Efect imediat si durabil; legaturile la nivelul tesutului asigura o functionalitate de aproximativ doi ani;
 2. Rata de absorbtie a firului este aceeasi in toate punctele zonei tratate si variaza intre 180 – 240 zile;
 3. Vindecarea este rapida si fara urme; nu implica nicio perioada de intrerupere a activitatilor sociale;
 4. Poate fi combinat cu succes si cu alte metode estetice;
 5. Contribuie la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii;
 6. Durata unei proceduri este de aproximativ 30 minute;
 7. Conditii de sterilizare perfecta!


Ce sunt firele bioresorbabile?

Firele utilizate sunt bio-resorbabile, din Polidioxanona. Polidioxanona este un material biocompatibil, biodegradabil utilizat in interventiile chirurgicale. Aceste fire sunt dintr-un polimer obtinut prin polimerizare ester-eter. Legaturile esterice produc degradarea hidrolitica, iar legaturile eterice ofera flexibilitate. PDO exista pe piata medicala de peste 25 ani. Firele bio-resorbabile sunt aprobate de catre Institutul European pentru testare si certificare, lucru confirmat de certificatul CE.


Cum functioneaza aceste fire?

Medicul introduce mai multe fire subţiri care vor crea un efect imediat de lifting şi de susţinere a pielii. În timp firele se vor resorbi şi fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii şi de stimulare a producţiei de colagen. Firele au un timp scurt de degradare, după doar 7 zile îşi pierd cu 50% rezistenţă mecanică, iar într-un interval de 35-40 de zile are loc o metabolizare completă.


Ce iti ofera aceasta procedura?

 • atenueaza ridurile;
 • ridica pometii;
 • diminueaza excesul de piele de la nivelul gatului;
 • reducerea nivelului barbiei;
 • diminueaza santurilor nazo - labiale;
 • se obtine un aspect natural al fetei.


Lifting cu fire bio-resorbabile

 • Este o procedura ce dureaza maxim 1 ora;
 • Este o interventie minim-invaziva;
 • Vindecarea este rapida si fara urme; nu implica nici o perioada de intrerupere a activitatilor sociale;
 • Efect imediat si durabil; legaturile la nivelul tesutului asigura o functionalitate de aproximativ doi ani;
 • Aceasta procedura corecteaza in special zona mediana a fetei si ridica sprancenele cazute, obrajii cazuti, gatul si linia maxilarului;
 • Pentru rezultate maxime, liftingul cu fire poate fi asociat cu injectarea substantelor de umplere: acid hyaluronic


Acid Hialuronic

Corectarea ridurilor cu acid hialuronic

Corectarea ridurilor statice se poate efectua prin injectarea fina a unei substante fiziologice numita acid hialuronic (HA). Aceasta substanta nu prezinta nici un risc, se resoarbe natural in piele si acopera pentru o perioada variabila de timp micile santuri din piele pe care le numim...riduri.


Ce este acidul hialuronic (HA)?

Este o substanta produsă în mod natural în organism, care conferă rezistenta, hidratare si flexibilitate în multe parti ale corpului; inclusiv piele, cartilaje (articulatii), ochi, inima si vasele de sange. Acidul hialuronic este considerat a fi "cel mai puternic agent de hidratare" care se gaseste în natură! Aceasta vă ajută să păstrati pielea hidratata, conferindu-i un aspect sănătos si tineresc! De asemenea, s-a demonstrat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor vechi sau noi, fiind utilizat, in special in domeniile dermatologie, ortopedie si oftalmologie.


Ce este acidul hialuronic Perfectha?

Acidul hialuronic Perfectha este obtinut in laboratoarele franceze ObvieLine, utilizand tehnologia patentata E-Brid, care formeaza legaturi covalente in interiorul si intre particulele de acid hialuronic. Aceasta tehnologie permite consolidarea si imbunatatirea tesutului, acidul hialuronic Perfectha fiind deosebit de stabil si absolut compatibil cu tesuturile umane.


Care sunt avantajele tratamentului cu acid hialuronic?

Pe masura ce inaintam in varsta, semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente, productia noastra de acid hialuronic, colagen si tesut elastic scade, asadar pielea noastra isi pierde din calitate. Ridurile, mai intai fine, apoi din ce in ce mai adanci, pot aparea in special la nivelul fetei, in jurul nasului si gurii.


Avantajele principale ale remodelarii faciale cu acid hialuronic Perfectha sunt:

- Corecteaza eficient, in maniera discreta si naturala, aspectul imbatranit si obosit al fetei, prin marirea volumului de tesut;
- Injectiile de umplere nu altereaza mobilitatea muschilor fetei si nu reduc expresiile fetei;
- Injectarile sunt insesizabile iar acidul hialuronic se resoarbe uniform, in timp, tesutul revenind la forma initiala.


In functie de tipul acidului hialuronic Perfectha, se pot realiza urmatoarele:

- corectarea liniilor fine, a ridurilor superficiale, a pliurilor nazo-labiale (liniile zambetului), a labei gastei si biorevitalizarea tenului si mainilor;
- corectii moderate ale fetei: riduri medii, cearcane, frunte, gat, decolteu;
- eliminarea cearcanelor, corectia ridurilor profunde nazo-labiale si a pliurilor faciale;
- reconturarea pometilor, barbiei, maxilarului si nasului;
- augmentarea sau reconturarea buzelor.


Care sunt dezavantajele tratamentului cu acid hialuronic?

Principalul dezavantaj ar fi durata limitata a rezultatelor, intre 4-6 luni. Dupa aceasta perioada, tratamentul trebuie reluat. In mod normal, defectele tratate sunt net atenuate prin injectii dar nu dispar intotdeauna complet. In fapt, anumite localizari sunt foarte dificil de tratat si exista riduri profunde si vechi care nu vor putea fi niciodata sterse complet.


In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele tratamentului se pot vedea imediat. Te poti uita chiar si in oglinda după ce o parte a fetei a fost tratata, in scopul de a compara laturile tratate cu cele netratate ale fetei.


Este sigur acidul hialuronic Perfectha?

Acidul hialuronic Perfecta este aprobat de FDA pentru tratamente de remodelare faciala. In plus, a fost dovedit, prin studii clinice, ca acidul hyaluronic PERFECTHA este sigur si eficient pentru diferite tipuri de piele.


Care sunt efectele secundare ale injectarilor cu acid hialuronic?

Cele mai frecvente efecte secundare sunt umflături, vânătăi, roseata sau sensibilitate la locul injectării, imediat după tratament.


Ce masuri de precautie trebuie sa iau dupa tratamentul cu acid hialuronic?

In primele zile dupa injectare evita miscarile faciale exagerate, expunerea la soare, sauna, masajul agresiv la locul de injectare si consumul de alcool. Incepand cu a doua zi dupa tratament, poti aplica machiajul uzual


Cat timp dureaza efectul tratamentului cu acidul hialuronic?

Majoritatea pacientilor opteaza, pentru un nou tratament, dupa un an, in cazul ridurilor, sau dupa 6 luni, in cazul injectarii la nivelul buzelor.


Vezi cum functioneaza

Mezoterapie

Inventata de catre medicul francez Michel Pistor in 1952, mezoterapia este o procedura minim invaziva, care este folosit pe scara larga in toata lumea pentru a trata diverse afectiuni medicale. Procedura are la baza mici injectii care sunt livrate direct in mesoderm (stratul mijlociu al pielii) din zonele cu probleme.


Mezoterapia poate fi folosita pentru:

 • Eliminarea celulitei;
 • Promova scaderea in greutate;
 • Tratarea ridurilor si intinerirea pielii;
 • Eliminarea depozitelor de grasime localizate.

Mezoterapie prin injectare

Prin injectarea în muşchii din regiunea glabelei (între şi deasupra sprâncenelor), iar pentru a se putea observa mai bine ridurile, pacientul este rugat să se încrunte; în muşchii din jurul ochilor (laba gâştei) – când pacientul este rugat să râdă şi în regiunea frontală unde apar ridurile când pacientul va ridica sprâncenele.


Tratamentele antiridAcestea acţionează în musculatură, paralizând temporar zona; astfel, pielea îşi pierde din elasticitate pentru a împiedica formarea ridurilor.


Se injectează în muşchii din regiunea glabelei (între şi deasupra sprâncenelor), iar pentru a se putea observa mai bine ridurile, pacientul este rugat să se încrunte; în muşchii din jurul ochilor (laba gâştei) – când pacientul este rugat să râdă şi în regiunea frontală unde apar ridurile când pacientul va ridica sprâncenele.
Procedeul dureaza cateva minute. Se foloseste o seringa speciala, cu care se va injecta cantitatea necesara. Efectul va dura intre 6-8 luni. Tratamentul cu injectii dovedit a fi sigur.


BTX-1

Anti-Aging Avansat

Inscrie-te acum pentru a beneficia de promotiile acestei luni.

" Un tratament exceptional, foarte eficient, cu imbunatatiri vizibile.
Sunt foarte multumita de rezultate, dar si de medicul dermatolog care mi-a facut tratamentul.
Personalul clinicii este amabil, respectuos si atent de fiecare data. "

Liana R.

SlimArt - Clinica de Estetica Medicala Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca 91-111, Bucuresti | Telefon: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52