SlimArt
Informatii la: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52
INSCRIERE

Diamond Peeling

and princess treatment

Totul la doar 120 lei
Mai mult decat un tratament. O rasfatare!

Tratament Diamond Peeling + WhisPro + Free beauty adviser check

Tratamentul Diamond Peeling, ce imbina patru metode senzationale: microdermoabraziunea cu diamante, tratamentul alternativ cald-rece, ultrasunetele si masca faciala din aur.

Tratamentele WishPro ofera rezultate instante, asadar clientii pot vedea si simti diferenta pe pielea lor, ce dobandeste un aspect radiant, mai tanar si sanatos!

Slimart iti ofera de Black Friday, tratamentul Diamond Peeling + Wishpro + Free beauty adviser check, totul pentru doar 120 Ron, valabil pentru Clinica din Floreasca

microdermoabraziunea cu diamante

Este o procedura non-invaziva, blanda, ce nu provoaca dureri, de abraziune usoara a stratului cornos al epidermului, pentru care se folosesc fragmente de diamante. Sedinta dureaza in jur de 15 minute, timp in care se aplica pe fata si gat dispozitivul cu diamante care inlatura stratul de piele printr-o razuire usoara. Astfel sunt escuamate celulele moarte si eliminate prin aspirare (vacuumare).

tratamentul alternativ cald-rece

Pentru a netezi ridurile si a improspata pielea, se realizeaza un tratament alternativ de rece si cald. Capatul rece al aparatului se foloseste pentru calmarea pielii in urma procedurii microdermoabraziunii cu diamante si inchiderea porilor.

masca faciala
din aur

Se obtine o imbunatatire a circulatiei sanguine, accelerand procesul de absorbtie a nutrientilor si de eliminare a deseurilor metabolice. Semnele imbatranirii sunt reduse semnificativ, tenul capatand un aspect sanatos, tonifiat.

Tratamentul Diamond Peeling este confortabil, non-iritant si nedureros, astfel ca iti poti urma imediat agenda incarcata, sau poti alege sa te rasfeti in continuare la un cocktail in oras cu cele mai bune prietene. Daca vrei sa obtii:  • piele catifelata, ferma si stralucitoare intr-un mod sanatos si sigur  • eliminarea ridurilor fine de expresie • eliminarea petelor pigmentare si a pistruilor  • atenuarea cearcanelor • eliminarea cicatricilor de acnee • redarea prospetimii si vitalitatii tenului  • corectarea imperfectiunilor acestuia • in final, atenuarea si eliminarea ridurilor Solutia este: Tratamentul Diamond Peeling, ce imbina patru metode senzationale: microdermoabraziunea cu diamante, tratamentul alternativ cald-rece, ultrasunetele si masca faciala din aur.  
Prezentare video

Titlu Programare

Text programare

SlimArt - Clinica de Estetica Medicala Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca 91-111, Bucuresti | Telefon: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52