SlimArt
Informatii la: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52
INSCRIERE

Remodelare Corporala Avansata

Solutii de indepartare a grasimii si a celulitei

Tratamentele preferate al vedetelor de la Hollywood.
In doar cateva sedinte, rezultatele sunt masurabile.
Pielea nu mai are textura cojii de portocala si devine fina si califelata
Vino in Clinica noastra! Dupa o analiza completa, medicul te va ajuta sa iei decizia corecta despre cat si cum trebuie sa slabesti sau sa scapi de zonele inestetice.

Super tehnologie - super oferte

BodyFX

Ce este BodyFX™?

BodyFX este varianta nechirurgicala a liposuctiei, fiind un dispozitiv asistat de radiofrecventa care duce la reducerea permanenta a grăsimii si a celulitei. Utilizarea impulsurilor electrice de înaltă tensiune vor avea ca rezultat:
- o eliminare nedureroasa si permanentă a celulelor adipoase nedorite în conditii de sigurantă si în mod eficient,
- o reducere pe zone localizate a grăsimii;
- o piele mai neteda.

Aplicatorul BodyFX este pur si simplu plasat pe zona cu grăsime/celulita nedorita si se initiaza tratamentul. Datorita utilizarii radiofrecventei, in combinatie cu aspiratia nedureroasa, aplicatorul are atat efectul nechirurgical al liposuctiei cat si efectul simultan de netezire a pielii reducand permanent celulele nedorite de grăsime de sub piele.


Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a trata o zonă de grăsime nedorita sau de celulita iar zona respectivă este, în general, de dimensiunea a două palme.


Zonele comune tratate includ:

- abdomenul inferior sau superior;
- solduri;
- coapse - partea exterioara, interioara si/sau din spate;
- linia de sutien;
- partea din spate a flancurilor;
- genunchii;
- partea superioară a bratelor;
- fese;
- orice alta zona cu aspect neregulat de faguri de celilita.


La terminarea tratamentului, pacientii sunt capabili să se întoarcă la activitătile zilnice imediat si nu există nici un moment de disconfortCine este candidat pentru procedura de reducere a grăsimii prin BodyFX?

Procedura BodyFX poate fi aplicata oricarei persoane care are grasime corporala in exces, in partea superioară a bratelor, pe spate, zona de linie a sutienului, pe coapse, solduri, abdomenul superior si inferior, coapsa exterioară si interioară si genunchiul interior. Candidatii pentru tratamente BodyFX sunt acele persoane care doresc o reducere permanentă, dar moderata în grăsime, fără a trece printr-o interventie chirurgicală traditională. Clientii pot fi, de asemenea, cei care au exces de piele in zonele in care a fost exces de grăsime si celulita, deoarece BodyFX are si efect de conturare a corpului.


Ce fel de anestezic este utilizat pentru BodyFX?

BodyFX este o tehnologie de liposuctie si reducere a grăsimii nechirurgicală si nu necesită anestezie. Tratamentul este bine tolerat si are relativ putine contraindicatii.


Care sunt contraindicatiile BodyFX?

BodyFX este contraindicat pentru:
- Femei gravide;
- Care are un stimulator cardiac;
- Zone în care există sau a existat cancer activ, leziuni inflamatorii sau infectii.


Este dureroasa procedura BodyFX?

Tratamentele BodyFX nu sunt dureroase si sunt realizate in ambulatoriu.


Cat timp dureaza un program de tratament cu BodyFX?

Este necesara o serie de sase tratamente BodyFX, o dată pe săptămână, timp de sase săptămâni. În functie de numărul de zone tratate, o sedinta BodyFX poate dura pana la 30 de minute. Intr-o sedinta se pot trata mai multe zone.


Cei mai multi pacienti care au urmat un program cu BodyFX au observat netezirea pielii, imbunatatirea tonusului acesteia, precum si reducerea in circumferinta a zonei tratate, cu 2- 5 centimetri. Pacientul poate observa scaderea cu 1 numar in marimea hainelor.


Concluzii:
Sesiune completa:

- 6 sedinte/zona; cate 1 sedinta/saptamana/zona;
- Durata sedintei/zona – 20 min;
- Apoi 1 sedinta lunara timp de 6 luni.


Rezultate:

Eliminarea definitiva a grasimii si/sau celulitei din zona tratata;
- Netezirea pielii si a pliurilor de piele;
- Tonifierea pielii;
- Diminuarea circumferitei/zona tratata cu 2-5 cm;
- Pierderea unui numar in masura hainelor dupa urmarea tratamentului complet, cu conditia unei diete adecvate.

Scapa de celulita si remodeleaza-ti corpul.

Andra P. " Dupa o perioada foarte stresanta si cateva kilograme in plus, am zis ca e timpul sa imi acord mai multa atentie si sa fac cateva schimbari in stilul meu de viata. Am fost cat de cat realista si am stiu ca nu o sa tin regimul perfect “de maine” si nici ca o sa ajung chiar zilnic la sala. Am inceput cu pasi mici si stiam ca am nevoie si de putin ajutor. Am ales si un pachet de remodelare la Slimart si am gasit un terapeut care chiar are grija de tine si se vede ca ii pasa de oamenii cu care lucreaza. Chiar recomand din toata inima… atat pentru aparat, cat si pentru terapeuti!

SlimArt - Clinica de Estetica Medicala Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca 91-111, Bucuresti | Telefon: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52