SlimArt
Informatii la: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52
INSCRIERE

Tratamente Estetice Medicale pentru Intinerire

Clinica SlimArt va pune la dispozitie doua tratamente revolutionare

Acid Hialuronic

Corectarea ridurilor cu acid hialuronic

Corectarea ridurilor statice se poate efectua prin injectarea fina a unei substante fiziologice numita acid hialuronic (HA). Aceasta substanta nu prezinta nici un risc, se resoarbe natural in piele si acopera pentru o perioada variabila de timp micile santuri din piele pe care le numim...riduri.


Ce este acidul hialuronic (HA)?

Este o substanta produsă în mod natural în organism, care conferă rezistenta, hidratare si flexibilitate în multe parti ale corpului; inclusiv piele, cartilaje (articulatii), ochi, inima si vasele de sange. Acidul hialuronic este considerat a fi "cel mai puternic agent de hidratare" care se gaseste în natură! Aceasta vă ajută să păstrati pielea hidratata, conferindu-i un aspect sănătos si tineresc! De asemenea, s-a demonstrat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor vechi sau noi, fiind utilizat, in special in domeniile dermatologie, ortopedie si oftalmologie. Acidul hialuronic este obtinut in laboratoarele franceze ObvieLine, utilizand tehnologia patentata E-Brid, care formeaza legaturi covalente in interiorul si intre particulele de acid hialuronic. Aceasta tehnologie permite consolidarea si imbunatatirea tesutului, acidul hialuronic fiind deosebit de stabil si absolut compatibil cu tesuturile umane.


Care sunt avantajele tratamentului cu acid hialuronic?

Pe masura ce inaintam in varsta, semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente, productia noastra de acid hialuronic, colagen si tesut elastic scade, asadar pielea noastra isi pierde din calitate. Ridurile, mai intai fine, apoi din ce in ce mai adanci, pot aparea in special la nivelul fetei, in jurul nasului si gurii.


Avantajele principale ale remodelarii faciale cu acid hialuronic sunt:

- Corecteaza eficient, in maniera discreta si naturala, aspectul imbatranit si obosit al fetei, prin marirea volumului de tesut;
- Injectiile de umplere, spre deosebire de injectiile cu toxina botulinica, nu altereaza mobilitatea muschilor fetei si nu reduc expresiile fetei;
- Injectarile sunt insesizabile iar acidul hialuronic se resoarbe uniform, in timp, tesutul revenind la forma initiala.


In functie de tipul acidului hialuronic, se pot realiza urmatoarele:

- corectarea liniilor fine, a ridurilor superficiale, a pliurilor nazo-labiale (liniile zambetului), a labei gastei si biorevitalizarea tenului si mainilor;
- corectii moderate ale fetei: riduri medii, cearcane, frunte, gat, decolteu;
- eliminarea cearcanelor, corectia ridurilor profunde nazo-labiale si a pliurilor faciale;
- reconturarea pometilor, barbiei, maxilarului si nasului;
- augmentarea sau reconturarea buzelor.


Care sunt dezavantajele tratamentului cu acid hialuronic?

Principalul dezavantaj ar fi durata limitata a rezultatelor, intre 4-6 luni. Dupa aceasta perioada, tratamentul trebuie reluat. In mod normal, defectele tratate sunt net atenuate prin injectii dar nu dispar intotdeauna complet. In fapt, anumite localizari sunt foarte dificil de tratat si exista riduri profunde si vechi care nu vor putea fi niciodata sterse complet.


In cat timp se vad rezultatele?

Rezultatele tratamentului se pot vedea imediat. Te poti uita chiar si in oglinda după ce o parte a fetei a fost tratata, in scopul de a compara laturile tratate cu cele netratate ale fetei.


Este sigur acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este aprobat de FDA pentru tratamente de remodelare faciala. In plus, a fost dovedit, prin studii clinice, ca acidul hyaluronic este sigur si eficient pentru diferite tipuri de piele.


Care sunt efectele secundare ale injectarilor cu acid hialuronic?

Cele mai frecvente efecte secundare sunt umflături, vânătăi, roseata sau sensibilitate la locul injectării, imediat după tratament.


Ce masuri de precautie trebuie sa iau dupa tratamentul cu acid hialuronic?

In primele zile dupa injectare evita miscarile faciale exagerate, expunerea la soare, sauna, masajul agresiv la locul de injectare si consumul de alcool. Incepand cu a doua zi dupa tratament, poti aplica machiajul uzual


Cat timp dureaza efectul tratamentului cu acidul hialuronic?

Majoritatea pacientilor opteaza, pentru un nou tratament, dupa un an, in cazul ridurilor, sau dupa 6 luni, in cazul injectarii la nivelul buzelor.


Vezi cum functioneaza

Iti doresti sa afli pentru ce alte tratamente antiaging de ultima generatie, poti opta ? Lasa-ne datele tale, iar consultantii nostri te vor contacta in cel mai scurt timp.

Anti-Aging Avansat

"Atitudine profesionala din partea intregii echipe si mai din partea dnei. doctor estetician pe care mi-as fi dorit sa o cunosc de mai mult timp. Dansa este cea care mi-a estompat ridurile din jurul gurii si mi-a injectat acid hialuronic in buze, astfel incat sa arate exact asa cum mi-am dorit, cu volum, dar natural. Va multumesc sincer si recomand oricarei doamne sau domnisoare care este in cautarea unui medic in care sa aiba incredere." Eliza M.

Inscrie-te acum si tu pentru a beneficia de promotiile acestei luni.

SlimArt - Clinica de Estetica Medicala Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca 91-111, Bucuresti | Telefon: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52