SlimArt
Informatii la: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52
INSCRIERE

Tratament acnee

Intelegem ca pielea este interfata ta cu lumea

Tratamente Acnee

Aceeasi veche problema: acneea.

Solutia? O abordare noua. Tratamentul acneei cu IPL in cinci pasi: O veche zicala spune ca nebunie inseamna a repeta acelasi lucru, asteptandu-te la rezultate diferite. Inscrie-te si incearca Dermalosophy.


CE ESTE ACNEEA?

Acneea este o afectiune cutanata des intalnita la adolescenti (14-18 ani) dar si la adulti. Ea apare frecvent din cauza dezechilibrului hormonal care exacerbeaza secretia de sebuum. Odata cu hipersecretia de sebum se evidentiaza si reinnoirea celulara accentuata care determina blocarea porilor si intretine astfel procesul inflamator.


Acneea poate fi:

juvenila, prezenta la peste 80% dintre adolescenti

adulta, intalnita la nivelul barbiei si al liniei mandibulare


CUM TRATEZ ACNEEA?

Daca suferi de acnee severa nu incerca niciun tratament inainte de a consulta un medic dermatolog. Daca vei stoarce cosurile vei intretine inflamatia iar situatia se poate inrautati odata cu aparitia cicatricilor. Doar comedoanele (punctele negre) pot fi stoarse dar numai cu mainile spalate foarte bine si cu degetele infasurate in tifon. Daca incerci acasa un tratament din comert timp de mai bine de doua luni si acesta nu da rezultate, consulta un medic dermatolog. Pentru a trata eficient orice tip de acnee se recomanda initierea tratamentului prin nanotehnologie.


Tratamentul acneei cu tehnologia FRACTORA

Ce este Fractora?

Tehnologia Fractora face parte dintre primele cinci cele mai bune tehnologii de restructurare a pielii care au la baza radiofrecventa fractionata. Este o terapie care are rezultate excelente pentru tratarea acneei active si cicatricilor postacneice, astfel incat pielea reuseste sa se refaca vizibil in decursul tratamentului.


Ce zone pot fi tratate?

Se pot trata zonele fetei decolorate sau cu cicatrici cauzate de acnee.


Cate sedinte ar trebui sa fac?

In functie de tipul de tratament Fractora recomandat, se pot realiza 1-6 sedinte.


Cat de repede voi vedea rezultatele?

Se pot vedea imediat rezultate vizibile, insa cele mai evidente rezultate apar dupa doua saptamani. Imbunatatirile continua pana la 3 luni dupa tratament.


Care este beneficiul energiei fractionate?

Energia fractionata RF utilizata de Fractora este o metoda demonstrata care reduce cicatricile si ridurile. Este minim invaziva, utilizand o retea de micro-pini pentru a netezi si a reface pielea (to resurface and restore the skin), furnizand rezultate exceptionale.


Care este beneficiul energiei RF?

Energia RF incalzeste straturile profunde ale pielii intr-un mod controlat, pentru a reface (revitalize) colagenul. Tratamentul Fractora va imbunatati textura pielii pentru un aspect intinerit si radiant.


Poate fi folosit in combinatie cu alte tratamente?

Da, tratamentul Fractora poate fi folosit in aceeasi sesiune cu alt tratament sau dupa cateva zile.


Vezi cum functioneaza


Rezultate reale Fractora


Tratamentul acneei cu Dermalosophy

La tratarea cu Dermalosophy se utilizeaza acidul beta hidroxilic(BHA) dizolvat in ulei. Acesta patrunde in porii obstructionati pentru a exfolia in profunzime si pentru a curata pielea de sebum. In functie de nevoia fiecarui pacient se pot folosi si alti acizi cu actiuni antibacteriene si antiinflamatorii. Efectul acestui tratament este indepartarea celulelor moarte si favorizarea regenerarii pielii, contribuind astfel la reducerea functiei glandelor sebacee si prevenind obturarea porilor pielii.


6 lucruri de stiut inainte sa incerci Dermalosophy:

 • Este un produs dermato-cosmetic, bazat pe nanotehnologie;
 • Nu prezinta risc de iritatii;
 • Indeparteaza orice tip de acnee inflamatorie si comedogenica;
 • Diminueaza cicatricile si previne aparitia acestora;
 • Ajuta tenul sa fie echilibrat, sanatos si tanar;
 • Numarul pacientilor vindecati este de aproximativ 85% din cei care au avut probleme cu acneea si au ales sa foloseasca Dermalosophy!


Conditiile in care efectul tratamentului este garantat:

 • Respectarea riguroasa a regulilor de igiena personala;
 • Respectarea instructiunilor din prospectul inclus in kit-ul Dermalosophy;
 • O alimentatie sanatoasa, fara alimente procesate chimic;
 • O hidratare maxima pentru detoxifierea organismului;
 • Diminuarea stresului cotidian.


Vezi cum functioneaza

Medicina si frumusetea se impletesc in mod natural la clinica SlimArt

" Ma numar printre adultii cu acnee, dar mai ales cu cicatrici post-acneeice. O cunostinta mi-a sugerat sa fac o vizita la aceasta clinica si sa discut cu medicul dermatolog de aici pentru a vedea daca exista vreo solutie. Dupa consultatie, dna. doctor mi-a sugerat sa aleg tratamentul cu Fractora, cu actiune si pentru cicatricile destul de adanci. Am inceput acest tratament si rezultatele au inceput deja sa se vada, sunt chiar mai bune decat ma asteptam. Recomand atat medicul, cat si tratamentul. "

Tiberiu L.

Programeaza-te si tu acum!

SlimArt - Clinica de Estetica Medicala Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca 91-111, Bucuresti | Telefon: 0732 99 00 51 - 0732 99 00 52